Benvinguts!


En Xàbia, en juliol.

Esperem convenser-los que es mereixen vindre a descansar a La Torreta!

Ací es veu a tota la familia Leca-Martí. En Víctor, N'Antoine, Na Pura i N'Inés. Inés i Víctor van al institut, Antoine és enginyer superior i jo em dedique a servir bé els meus hostes perquè vull que guarden un bon record per a tota la vida.

Ens agrada esta regió, la seua naturalesa, el seu caràcter. La idea de crear un lloc ideal per a poder recarregar les piles i descansar ens ha vingut espontàniament. Després d'haver viscut durant uns vint anys el que solen viure els executius de grans ciutats, a París, hem decidit viure en un entorn més sà, amb la naturalesa, la calma i el ritme del camp.

 

Hem elegit la Comunitat Valenciana sobretot pel seu clima excepcional, els seus llocs naturals protegits i l'acollida molt simpàtica dels seus habitants. Jo mateixa sóc valenciana de origen, part de la meua família viu ací. A Antoine li encanta esta regió des de la primera vegada que el vaig dur. Els meus amics valencians, que conec des de l'adolescència, diuen que sabem més sobre esta regió que els propis valencians. El que demostra com l'apreciem. El sol tot l'any sense anar-se'n d'Europa! La muntanya, el camp i el mar... Què més es pot desistjar?

També ens ha encantat la vida cultural i artística molt intensa d'este país. València és el bressol de pintors, músics, arquitectes, escriptors, etc. de gran renom.

Doncs, ens hem enamorat d'este lloc i volguérem compartir amb entusiasme les meravelles d'este país.

Confortable com el millor hotel, càlida com una casa de hostes, perfecta per a canviar de aires com una casa rural:
La Torreta, en Corbera (València) Espanya.